Vereniging Reuniegroep Zeemacht Nederland

 

 

 

 

 

Wij over onszelf

Of het nu gaat over een periode op school of een andere periode in je leven, velen mensen vinden het prettig om weer eens degenen waarmee je opgegroeid bent, geleefd hebt, avonturen beleefd hebt of gewoon over een langere periode mee gewerkt hebt, een keer opnieuw te ontmoeten. Hoe gaat het er mee. Hoe heb jij die periode toen beleefd. Weet je nog wel….

Een reünie is dan natuurlijk een pracht gelegenheid om oude herinneringen op te halen. Maar ook met anderen van gedachten te wisselen die op een later tijdstip op die school, of …. bij de Koninklijke Marine op het zelfde schip hebben gevaren. Zelfs is het prachtig om te horen hoe het later ging en hoe het heden gaat.

Om die reden is dus de RZN opgericht. Wij organiseren reünies voor verschillende schepen, scheepsklassen en kazernes. Ongedwongen bij elkaar komen. Onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd (meestal een Indische hap) praten over vroeger en nu.

Een pracht reden om lid te worden van de RZN. Is er geen reünie bij voor het schip of de kazerne waar u gediend heeft, laat het ons weten en wij gaan op zoek naar meerdere personen die ook op dat schip of in die kazerne gediend hebben.

 

Hans Abels, voorzitter.

Reuniegroep Zeemacht Nederland  |  rznamsterdam@gmail.com